Urheilu

 

 

 

 

 

 

“P20 oli mukanani Havaijilla Ironman World Campionship -kisoissa vuonna 2014. Aurinko on Havaijilla tosi ärhäkkä. Tarvitsin ehdottomasti voiteen, joka toimii vedessä, maalla ja hikoillessani. Aurinkotuotteita on tosi paljon. Kaikki eivät tunnu iholla mukavilta. Osa ei ole vedenkestäviä, ja osan hiki huuhtoo pois. P20 on erilainen. Se täyttää lupaukset ja suojaa tehokkaasti.”

“Tulin maaliin 10 tunnin ja 23 minuutin auringossa olon jälkeen, enkä palanut lainkaan.”

“Tiedän, että vaadin aurinkovoiteelta paljon: sen täytyy pysyä iholla, sen täytyy olla erittäin vedenkestävä, eikä se saa tuntua rasvaiselta. P20 on juuri sellainen. Pystyn olemaan auringossa rauhallisin mielin, kun P20 suojaa minua.”

 

Cecilie Mathorne

Cecilie Mathorne sijoittui ikäluokkansa viidenneksi Ironman World Championship -kisoissa Havaijilla vuonna 2014.  

 

 

 

 

 

 

 

 

”Viime vuosina olen käyttänyt vain P20-tuotteita. Se suojaa auringolta tuntikausia ja on erittäin vedenkestävä, mikä on purjehtijalle tärkeää. Miellyttävää on myös tuotteen nopea imeytyminen, koska iholla ei tunnu edes olevan aurinkovoidetta.”

 

Michael Hestbæk

Ammattipurjehtija Michael Hestbæk on osallistunut olympialaisiin neljästi ja voittanut jo 25 EM- ja MM-mitalia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maailman raskain pyöräilykilpailu on Race Across America (RAAM). Kaikkien aikojen nuorin osallistuja Aske Søby on yksi niistä 278 pyöräilijästä, jotka ovat 30 vuoden aikana päässeet yksilökisassa edes maaliin. Vuonna  2014 hän sijoittui kahdeksanneksi. Vuorokaudessa pidettiin vain muutama lepotunti, ja Aske Søby pyöräili 4 868 kilometriä 10 päivässä ja 22 tunnissa.

”Jotkut olivat voidelleet itsensä aurinkorasvalla vitivalkoisiksi. Monet olivat palaneet auringossa, mikä on kerta kaikkiaan piinallista. Kaikki mahdolliset häiriötekijät on poistettava, koska tähän kisaan on valmistauduttu pari kolme vuotta, paineet ovat kovat ja nukkuminen jää vähiin”

”P20 oli helppokäyttöinen tuote koko tiimillemme ja antoi minulle hyvän suojan. Vain huuleni saivat liikaa aurinkoa.”

 

Aske Søby

Maailman nuorin RAAM-osallistuja