Koti

P20 - TINKIMÄTÖN SUOJA AURINKOON

Voit olla auringossa turvallisesti vain, jos aurinkosuojatuotteesi on luotettava. Haluat, että se pysyy iholla kauan. Kestää vettä. Suojaa luotettavasti UVB-säteiltä ja mahdollisimman tehokkaasti UVA-säteiltä.

P20 on tätä kaikkea – todistetusti. Lisäksi sitä on kätevä käyttää, koska kevyen koostumuksensa ansiosta se leviää iholle helposti. Tinkimätön suoja tarjoaa sinulle ja perheellesi nautinnollisia ja turvallisia hetkiä auringossa.

Tuotteet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Äitinä olen huomannut, ettei lasten ihoa ole helppo suojata tahmealla, valkoisella aurinkorasvalla. Kevyt ja läpikuultavan kirkas P20 on helpottanut elämääni äitinä. Minun ei tarvitse pelätä, vaikka lapset ovat ulkona auringossa ja pulikoivat vedessä. P20 on ehdottomasti perheemme suosikkituote, sillä se on lupaustensa mukainen.”

Julie Carl, kahden lapsen äiti

Erittäin luotettava aurinkosuoja koko perheelle

Suojaa perheesi auringolta P20-tuotteella, joka torjuu UV-säteitä laajaspektrisesti. P20-tuotteet antavat luotettavan UVB-suojan ja erittäin korkean UVA-suojan. Iho saa turvaa auringon aiheuttamilta vaurioilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. P20-tuotteiden UVA-suojaustaso ylittää nykyiset EU-suositukset, joten niillä on korkeimman tason eli 5 tähden luokitus*.

Iholle nopeasti imeytyvät P20-tuotteet ovat koostumukseltaan kevyitä ja läpikuultavan kirkkaita.  Tuotteet kuivuvat nopeasti jo 15 minuutissa, eivätkä jätä jälkiä iholle. Ei tarvitse odotella kauan, ennen kuin voidaan lähteä turvallisesti ulos. Tuotesarjassa ei käytetä hajusteita eikä väriaineita, joten P20-tuotteet ovat erinomaisia aurinkosuojia koko perheelle.

P20 kannattaa pakata mukaan ulkomaanmatkalle. Jopa hiekkarannalla ja uima-altaalla tuotteiden antama suoja säilyy ennallaan, vaikka uimassa käydään neljä kertaa 20 minuuttia kerrallaan**.  Toisin sanoen aurinkorasvaa ei tarvitse lisätä joka käänteessä.

*SPF 50 -tuotteen luokitus 4 tähteä viidestä.

**Euroopan korkein vedenkestävyysluokitus aurinkosuojatuotteille.